workshopz_side.jpg

Workshopz

Misschien ben jij wel wakker, maar lukt het je niet om je collega’s uit de snooze-stand te halen. En om op te vallen, moet iedereen natuurlijk wel klaarwakker zijn. Wakezzz biedt diverse workshops en trainingen aan die alle snoozers op een ludieke manier wakker schudden. Onze trainingen en workshops zijn interactief, ongedwongen en soms een klein beetje bizar. We prikkelen je graag om anders te denken dan anders en zo weer lekker scherp de werkvloer op te gaan.

Neem bijvoorbeeld deel aan één van de volgende trainingen of workshops:

  • Corporate identity en branding: samen met alle medewerkers tot een goede identiteit en bijbehorende branding van jouw organisatie komen? Wakezzz biedt je handige tools en tricks voor deze uitdagende klus.
  • Social media: hoe zet je social media in om de ideeën van jouw organisatie in de spotlights te krijgen en te houden? Wakezzz helpt je op weg bij het creëren van een opvallende en effectieve strategie en de uitwerking ervan.
  • Online advertising: online advertising kan jouw organisatie nét dat beetje meer laten opvallen. Wakezzz voorziet je van de basiskennis op het gebied van online advertising.
  • Mediatraining: als je wordt geïnterviewd door de paparazzi mag je geen moment verslappen. Wakezzz helpt je om alert te blijven en op de juiste manier om te gaan met de pers.

Workshop op maat

Naast bovenstaande trainingen en workshops is het natuurlijk ook mogelijk om gezamenlijk te kijken naar een training of workshop op maat. We denken graag met je mee om een persoonlijke training of workshop te creëren die helemaal aansluit bij jouw organisatie. Contact Wakezzz en we brainstormen graag even met je mee!

© Wakezzz. All Rights Reserved. | Privacy