eventz_side-sml.jpg

Eventz

Van festival tot symposium en van netwerkborrel tot werkatelier; Wakezzz helpt je graag bij de organisatie van de meest uiteenlopende events. Samen met jou zorgen we ervoor dat je event een unieke beleving wordt waarin jouw organisatie centraal staat. Zo houden we je klanten klaarwakker, zowel in de b2c- als b2b-markt!

Wakezzz organiseert je event van A tot Z, vanaf de conceptontwikkeling tot de productie op locatie. En als je zo’n topevent organiseert, wil je natuurlijk ook zoveel mogelijk bezoekers. Wakezzz zorgt voor marketing, van bepaling van je doelgroep tot opvallende middelen om jouw event te laten shinen.

Nog even nagenieten

Heb je een geweldig event georganiseerd en wil je dat fantastische gevoel na afloop nog even vasthouden? Wakezzz zoekt graag samen met jou naar een passende manier om je event visueel vast te leggen. Kies je voor een kort filmpje of misschien juist voor een mooie weergave in foto's? Wakezzz zorgt ervoor dat jouw succesvolle event nog lang in de herinnering van je bezoekers blijft.

© Wakezzz. All Rights Reserved. | Privacy