communicationz_side.jpg

Communicationz

Je visitekaartje, je website, het promofilmpje, de aankleding van je event en de bijbehorende dresscode van de bezoekers; alles is communicatie en biedt je de mogelijkheid om als organisatie op te vallen. Wakezzz gaat graag samen met jou aan de slag om jouw communicatie op ieder moment steady en opvallend te laten zijn.

Identiteit

Waarom bestaat je organisatie eigenlijk? Wat maakt het voor jou zo bijzonder om bij deze organisatie te werken? En waarom is het belangrijk dat anderen dat ook weten? Teruggaan naar de basis en bedenken waarvoor je het allemaal doet, is een goede manier om focus te creëren. Wakezzz begeleidt je bij deze ontdekkingstocht en formuleert samen met jou een corporate identity die door de gehele organisatie gedeeld wordt.

Strategie

Zo’n corporate identity is top, maar werkt pas echt als je die zelf ook uitdraagt. En met jou de gehele organisatie. Met de hulp van Wakezzz bedenk je op een innovatieve manier een communicatiestrategie die jouw identiteit versterkt.

Aan de slag

Je communicatiestrategie werk je uit in concrete middelen. Denk aan het opzetten van een website, het creëren van een social media-strategie, het management en de monitoring daarvan, het opzetten van online of offline campagnes, het maken van content als tekst, video en foto’s en natuurlijk print.

Nog één keertje snoozen?

Wil je het wakker schudden liever helemaal uit handen geven? Dat is geen probleem, want we nemen je graag werk uit handen. Op basis van jouw briefing en informatie gaat Wakezzz voor je aan de slag met als resultaat een complete communicatiestrategie met opvallende content. Kun jij tot die tijd nog één keertje snoozen…

© Wakezzz. All Rights Reserved. | Privacy