Onze wake-up call

Wij werden wakker in 2016. Op het moment dat we merkten dat we een kunstje deden, onze directheid veranderde in een overdaad aan nuance en onze passie enthousiasme werd. We waren bij wijze van spreken aan het snoozen. Je kent dat wel, dat je die snooze-knop nog een laatste keer indrukt voordat je je bed uit stapt. Maar dat lieten we ons niet gebeuren! Daarom besloten we onze passie zelf vorm te geven en er onze missie van te maken organisaties wakker te schudden en wakker te houden. Al snel kwamen we tot de naam Wakezzz, met een duidelijke link naar het 'wakker schudden'. We wilden inspireren en creativiteit laten opborrelen, maar vooral duidelijk maken dat je alleen succesvol en effectief kunt communiceren als je ‘erbij’ bent. Als je wakker bent en niet in slaap sukkelt. Als je direct inspeelt op wat er om je heen gebeurt en daar je voordeel uit haalt. Als je lef hebt en op durft te vallen. Wij durven te zeggen dat wij over die eigenschappen beschikken en dat jij dat ook doet. We helpen je dan ook graag om het beste uit jouw organisatie te halen, en wakker te worden en te blijven!

About Wakezzz

Wakezzz schudt je wakker en zorgt ervoor dat je wakker blijft! Wakezzz is er van overtuigd dat je alleen effectief kunt communiceren als je klaarwakker bent en niet ligt te snoozen. Inspelen op de actualiteit, opvallen en op jouw beurt de ontvanger wakker schudden; succesvolle communicatie is snel, direct en relevant. Daarvoor is een sterke focus nodig, en die bieden we je. We houden je scherp en voorzien je van advies, creativiteit en opvallende producten om jouw boodschap zo effectief mogelijk de wereld in te krijgen.

Onze aanpak

Heb je de knoop doorgehakt en wil je jouw organisatie wakker schudden? Dan gaan we daar samen mee aan de slag. Wakezzz gaat met je in gesprek om de concrete acties uit te stippelen die jouw organisatie weer alert krijgen. Along the way houden we je wakker en bieden we je inspiratie om jouw organisatie op te laten vallen op de manier waarop jij dat voor ogen hebt. Of het nu gaat om het ontwerp van een leaflet of het opzetten van de communicatie voor een inspirerend event voor duizenden bezoekers: Wakezzz zet jouw organisatie in de spotlights. 

slider-wakezzz-home2kopie.jpg
© Wakezzz. All Rights Reserved. | Privacy